Hos Danstein stenhuggeri er vi specialiserede i at lave smukke og holdbare gravsten. Vi har været stenhuggere i over 100 år og vores ekspertise er på den måde, hvorfor der er så mange, der vælger vores stenhuggeri.

Vi leverer skræddersyede gravsten i mange forskellige stensorter og vi sætter en ære i at udsmykke gravstenen på en måde som passer til dine ønsker. Den bedste måde vi leverer en skræddersyet løsning er ved at blive kontaktet. Så kontakt Danstein i dag, så kan vi tage en god dialog omkring, hvordan vi lever op til dit ønske.

Køb Gravsten hos Danstein

Danstein er et af Danmarks ældste stenhuggerier, der er ejet af den samme familie igennem 5 generationer. Med mere end 110 års erfaring som stenhuggere, kan vi tilbyde vores ekspertise og faglige kunnen. Vi står således til rådighed med markedets mest omfattende sortiment af gravsten og yder vejledning og hjælp. Det gør vi blandt andet når det drejer sig om valg og udformning af gravsten og monumenter.

Da vi hyppigt kommer på alle landets kirkegårde, er vi på den måde velindført i de lokale servitutter og bestemmelser.
Velkommen i et af vore mange gravstensudsalg på Sjælland og i København. De kan altid kontakte os med spørgsmål. Vi glæder os til at besvare din henvendelse.