Trædesten til gravsted

Trædesten og trædefliser er et yderst velbeholdt fænomen i de japanske havemiljøer. Trædestenene og -fliserne bliver mere populære herhjemme som tiden går. Måske fordi danskerne godt kan lidt den ro, som disse sten kan være med til at give.

Trædefliser og -sten anvendes således også ofte i forbindelse med gravsteder på kirkegårdene. På den måde er det muligt at stille sig selv pænt på stenen, og der bliver således ikke trådt ned i det nyligt ordnede grus.

Granitskæverne bliver også velbevaret med en trædesten eller -flise. Disse typer sten bruges dekorativt og til at styre eller nærmere indikere, hvor det er bedst at træde. Når der ligger en trædesten på et gravsted, er der meget god sandsynlighed for, at disse benyttes.

Kontakt Danstein for at få hjælp til valg trædesten. Vi skræddersyer løsningen til dig, således du køber en sten som passer til dine ønsker. Hvad enten du skal bruge stenen som en del af en smuk og flot have eller gravsten, så er vi klar til at bistå med rådgivning af design. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe, samt vejlede dig angående køb af trædesten og vores andre muligheder.