Trædesten til have eller gravsted

Trædesten og trædefliser er et yderst velbeholdt fænomen i de japanske havemiljøer. Trædestenene og -fliserne bliver mere populære herhjemme som tiden går. Måske fordi danskerne godt kan lidt den ro, som disse sten kan være med til at give. Vi leverer Trædesten i København, hele Sjælland og resten af Danmark.

Trædefliser og -sten anvendes således også ofte i forbindelse med gravsteder på kirkegårdene. På den måde er det muligt at stille sig selv pænt på stenen, og der bliver således ikke trådt ned i det nyligt ordnede grus.

Granitskæverne bliver også velbevaret med en trædesten eller -flise. Disse typer sten bruges dekorativt og til at styre eller nærmere indikere, hvor det er bedst at træde. Når der ligger en trædesten på et gravsted, er der meget god sandsynlighed for, at disse benyttes.

Vælg din trædesten ovenfor

Kontakt Danstein for at få hjælp til valg trædesten. Vi skræddersyer løsningen til dig, således du køber en sten som passer til dine ønsker. Hvad enten du skal bruge stenen som en del af en smuk og flot have eller gravsten, så er vi klar til at bistå med rådgivning af design. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe, samt vejlede dig angående køb af trædesten og vores andre muligheder.

Stadig ikke klar til at bestille? Få mere information om trædesten og -fliser herunder

Danstein har mange varianter af trædesten. Du kan få trædesten i granit og forskellige farver. Grå, sort, rød og mørkegrå er nogle af de farver, som vi oftest har på lager. Overvej også andesit, gneiss, karistos og keramisk. Vi har mange forskellige looks, herunder sandstenslook, natursten, kampesten og skiver. Mørkrød, flammet, bordeaux og rødlig er måske dine typer af farvehorisonter. Kontakt os og få en pris på de trædefliser som du er interesseret i til haven eller en ny gangsti. trædefliserne kan anvendes til mange forskellige ting. Udover granit har vi også skifer og du kan få overfladen jetbrændt efter eget ønske. Det er også relevant at se på diameteren, hvilket vi rådgiver omkring. Ydermere kan trædestenene fås skridsikre, hvilket kan være populært i haven. Vi rådgiver om granitskærverne og skiferlook.

En mørk eller lysgrå trædesten kan være flot på det grønne græs i sommeren eller ved beddet, men der er mange anvendelsesmuligheder. De bruges både ved bede og på kirkegårde. Sandsten er også værd at overveje når vi snakker trædefliser. Husk formene er forskellige – en naturformet sten kan være smuk i de rette omgivelser. Vores trædesten bliver brugt i dekorative haver.

I sidste ende handler trædesten om konteksten og altså hvor de skal bruges henne. Hjemme, haven, kirkegården, gravstedet beddet eller måske til et vandløb eller på græsplænen, er gode muligheder.

Så lyder den kinesiske eller japanske have spændende for dig? Vi hjælper gerne med trædesvelle eller gangsti. Vores produkter er af god kvalitet og kan holde til det meste slid. Så få et tilbud til fordel for at forbedre havemiljøet med smuk granit og naturlig keramik. Du kan få trædesten i beige og grov granit, i ensartede farver og varierende tykkelse. Er naturmateriale vigtigt for dig? Så tag fat i Danstein, så hjælper vi dig med at pryde omgivelserne af en havegang eller gravplads med farvenuancer og holdbare, robuste og praktiske trædesten. Hør mere om vores kalksten, porfyr og violette muligheder i sortimentet af stentyper til vores massevis af trædesten som underlag i smukke havemiljøer eller gravpladser.

Hør også om længden når vi taler om levering af vores produkter.

Vores priser for trædesten er i DKK. Spørg Danstein omkring fragtprisen for din(e) trædesten inden du foretaget købet, så kan vi vejlede dig. Ekstraomkostninger aftales med dig i forhold til de varer du køber, så du får det fulde billede af leverancen. Chaufførerne ekspederer og leverer i udgangspunktet til aftalte leveringsdato.